Câteva cuvinte despre

Firma noastră

Societatea noastră vă stă la dispoziție cu servicii profesionale de proiectare și executie. Indiferent dacă aveți cunoștințe de specialitate sau nu, vă rezolvam problemele legate de SDV-uri eficient și ușor prin e-mail, cu garanția realizării de produse de calitate.

Avem convingerea că rețeta unei colaborări de succes este strâns legată de capacitatea noastră de a răspunde permanent noilor provocări. Din acest motiv, pentru a realiza produse de care aveți nevoie, dispunem de mașini-unelte cu comandă numerică (CNC) de ultimă generație, operate de personal cu experiență în producția de SDV-uri și repere de tip unicat.

Aspectele legate de proiectare și de tehnologia de fabricație sunt gestionate de o echipă de ingineri tineri, cu o excelentă pregătire profesională, utilizând cele mai noi modele și tehnici. Pe de altă parte, experiența noastră în domeniu reprezintă o garanție a calității produselor pe care le realizăm. Încrederea de care ne bucurăm pe piață se reflectă în colaborarea excelentă pe care o avem cu partenerii noștri din toate industriile: industria textilă, industria auto, industria de construcții, industria de bunuri de larg consum, industria alimentară, etc.

ro_RORO